توصیه تیم بانک تالار به شما عروس و دامادهایی که در آستانه برگزاری جشن عروسیتان می باشید این است که این مقاله را بخوبی و با دقت مطالعه کنید. ما سعی کرده ایم تا در این مقاله اشاره ای به چک لیست هزینههای عروسی داشته باشیم و اطلاعاتی را به اختصار در این مورد در اختیارتان قرار دهیم.
هزینههای برگزاری مراسم عروسی
چک لیستی که در این بخش به عنوان چک لیست هزینههای عروسی در اختیارتان قرار می دهیم از مواردی هستند که میتوانید با مدیریت کردن آن ها بهترین ها را برای جشن خود انتخاب کنید.
- هزینه رزرو تالار عروسی و باغ تالار
- هزینه کارت دعوت عروسی
- هزینه کیک عروسی
- هزینه میوه و شیرینی عروسی
- هزینه کرایه یا خرید لباس عروس
- هزینه کرایه و تزئین ماشین عروس
- هزینه دسته گل عروس
- هزینه فیلمبرداری
- هزینه آرایشگاه عروس
این نکته را هم بد نیست بدانید که برای صرفه جویی کردن در هزینه های مربوط به جشن عروسیتان می توانید با یک تیم تشریفات عروسی وارد مذاکره شده و از آن ها راهنمایی های لازم را دریافت کنید و یا اینکه صفر تا صد کارهای مربوط به جشن عروسی خود را به آن ها بسپارید.
هزینه رزرو تالار عروسی و باغ تالار
اولین گزینه و شاید سنگین ترین هزینه ای که برای برگزاری جشن عروسی باید بپردازید هزینه تالار و یا هر مکان دیگری است که برای برگزاری جشن عروسی باید رزرو کنید.
البته این مسئله را هم لازم است بدانید که هزینه رزرو تالار با توجه به منطقه، محل زندگی، تعداد میهمان ها و حتی شهری که در آن می خواهید جشن خود را برگزار کنید متغییر می باشد.
به طور تقریبی هزینه و بودجه ای که شما باید برای رزرو تالار در نظر بگیرید از 35 میلیون تومان به بالا می باشد.
هزینه کارت دعوت عروسی
یکی از موارد مهم در چک لیست هزینه های عروسی بدون شک هزینه کارت دعوت عروسی است. انتخاب و سفارش کارت دعوت عروسی هم یکی دیگر از مواردی است که برای شما هزینه بر می باشد. بهترین کاری که می توانید انجام دهید و در هزینه های خود صرفه جویی کنید استفاده از کارت عروسی آنلاین می باشد.
البته این موضوع کاملا سلیقه ای می باشد، خیلی از عروس و دامادها دوست دارند که به روش سنتی میهمان های خود را دعوت کنند.
هزینه کارت عروسی هم بستگی به تعداد میهمان های شما دارد. قیمت کارت های عروسی از دانه ای 10 هزار تومان آغاز می شود.
انتخاب کیک عروسی
داشتن کیک برای جشن عروسی چندان هم ضروری نمی باشد. البته این مورد در صورتی است که شما جشن عقد و نامزدی قبلا گرفته باشید و در آن دو جشن از میهمان های خود با کیک پذیرایی کرده باشید.
اما اگر در مراسم قبلی هم کیک تهیه نکرده اید برای جشن عروسی بد نیست که این کار را انجام دهید.
تعداد طبقات کیک، طراحی و دیزاین آن و شیرینی سرایی که کیک را به آن سفارش می دهید می توانند بر قیمت و هزینه تاثیر گذار باشند.
هزینه میوه و شیرینی عروسی
هزینهای که باید بابت خرید میوه و شیرینی پرداخت میکنید به تعداد مهمانان، انواع شیرینی و میوه سفارشی و کیفیت آنها بستگی دارد.
هزینه کرایه یا خرید لباس عروس
این مورد نیز همچون رزرو تالار از جمله موارد هزینه بر می باشد. اگر بخواهید که لباس عروس شما تک باشد و مدلی باشد که دوست دارید بدون شک باید برای خرید و دوخت آن اقدام کنید که کمترین هزینه بابت این کار نزدیک به 10 میلیون تومان می باشد.
اما اگر دوخت و خرید لباس برایتان مهم نیست و می خواهید کمی در هزینه ها صرفه جویی کنید می توانید با قیمت 2500 به بالا لباس عروس خود را اجاره کنید.
هزینه کرایه و تزئین ماشین عروس
برای جشن عروسی می توانید ماشین خودتان یا پدر را گل آرایی کنید و هزینه اضافه بابت کرایه کردن ماشین عرسی نپردازید.
اما اگر ماشین ندارید و نمیتوانید از دوست و فامیل برای یک شب ماشین بگیرید چاره ای جزء اجاره کردن ماشین عروس ندارید.
هزینه کرایه و تزئین ماشین عروس هم از 2 میلیون تومان به بالا می باشد و این مسئله هم بستگی به ماشینی دارد که انتخاب کرده اید.
هزینه دسته گل عروس
اگر از گلهای سادهتری استفاده شود، مبلغی بین 300 تا 500 هزار تومان و اگر از گلهای زیباتری استفاده شود، مبلغی بین 500 هزار تا 1 میلیون تومان باید برای آن اختصاص دهید.
هزینه فیلمبرداری
از دیگر مواردی که در چک لیست هزینههای عروسی می خواهیم به آن بپردازیم هزینه عکاسی و فیلمبرداری می باشد.
به طور کلی هزینه آتلیه براساس تجهیزات عکاسی و فیلمبرداری، تهیه کلیپ مراسم فرمالیته و مراسم اصلی، تهیه آلبوم عکس دیجیتال یا چاپی تعیین میشود که متغییر می باشد.
هزینه آرایشگاه عروس
درصورتیکه بخواهید یکی از آرایشگران معروف، میکاپ روز عروسیتان را انجام دهد باید حداقل 2 میلیون تومان و حداکثر 5 میلیون تومان یا بیشتر برای آن اختصاص دهید.
مدیریت صحیح هزینه های عروسی
برای اینکه در ابتدای زندگی مشترک برایتان مشکل و مسئله مالی به وجود نیاید باید برای جشن عروسی خود هزینه ها را به درستی مدیریت کنید. یکی از مشکلاتی که جوانان برای ازدواج این روزها دارند، هزینه های هنگفت و سنگین برگزاری مراسم عروسی و جشن می باشد. شما دوستان عزیز می توانید با توجه به مواردی که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ایم و با برآورد کلی هزینه ها، با مدیریت کردن صحیح بتوانید با کمترین هزینه جشن عروسی خود را برگزار کرده و زندگی مشترک خود را آغاز کنید.
در نهایت اینکه
به عنوان حُسن ختام باید بگوییم که با توجه به نوسان قیمت ارز و در نتیجه تاثیر آن بر بازار امروز، نمی توان پیش بینی دقیقی برای هزینه های مربوط به جسن عروسی کرد.
اما به طور تقریبی می توان گفت که شما عزیزان برای برگزاری جشن عروسی باید تقریبا 50 میلیون تومان را در نظر داشته باشید.
البته این هزینه با توجه به تعداد میهمان های شما و تاریخی که برای جشن خود انتخاب می کنید می تواند کم یا زیاد شود.
ما سعی کرده ایم تا در این مقاله با ارائه چک لیست هزینههای عروسی کمک کنیم تا حدود قیمت ها دستتان بیاید و با دید بازتری برای برگزایر جشن عروسی خود اقدام کنید.
شما عزیزان می توانید برای کسب راهنمایی های بیشتر با مشاوران ما از طریق سایت banktalar.com در ارتباط باشید.
سوالات متداول چک لیست هزینههای عروسی
1. مدیریت صحیح هزینه های عروسی باید به چه صورت انجام شود؟
برای اینکه در ابتدای زندگی مشترک برایتان مشکل و مسئله مالی به وجود نیاید باید برای جشن عروسی خود هزینه ها را به درستی مدیریت کنید. شما دوستان عزیز می توانید با توجه به مواردی که در این مقاله به آن ها اشاره کرده ایم و با برآورد کلی هزینه ها، با مدیریت کردن صحیح بتوانید با کمترین هزینه جشن عروسی خود را برگزار کرده و زندگی مشترک خود را آغاز کنید.
2. هزینه های برگزاری مراسم عروسی به چه صورت است؟
هزینه های فیلمبرداری، انتخاب کیک مناسب، هزینه کارت عروسی، لباس عروس و داماد و...