بستن

باغ تالار ورسای

تالار پذیرایی قصر وصال
باغ تالار عمارت یاسین
تالار پردیس شهرری
باغ تالار عمارت صفا جو
تالار هتل بزرگ ارم
تالار حیات
تالار مجلل اوپال
باغ تالار مجنون
تالار پارسیس
تالار پذیرایی قصر وصال
باغ تالار عمارت یاسین
تالار پردیس شهرری
باغ تالار عمارت صفا جو
تالار هتل بزرگ ارم
تالار حیات
تالار مجلل اوپال
باغ تالار مجنون
تالار پارسیس
تالار پذیرایی قصر وصال
باغ تالار عمارت یاسین
تالار پردیس شهرری
باغ تالار عمارت صفا جو
تالار هتل بزرگ ارم
تالار حیات
تالار مجلل اوپال
باغ تالار مجنون
تالار پارسیس
مشاوره عروسی
مشاوره انتخاب تالار رایگان
دانلود اپلیکیشن مدیریت عروسی بانک تالار
لیست بهترین تشریفات عروسی و خدمات مجالس تهران

امکانات مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی

امروزه راه اندازی تالار پذیرایی با توجه به افزایش برگزاری مراسم عروسی، سمینارهای حرفه ای، مسابقات، جمع آوری کمک های مالی برای انجمن های خیریه کار بسیار عاقلانه و سودآوری است.  در این مطلب به بررسی امکانات مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی خواهیم پرداخت.

زمانی می توانید با موفقیت یک سالن پذیرایی راه اندازی کنید که شرایط فعلی بازار، هزینه های پیش رو، میزان بودجه و تجهیزات لازم و درآمد آن را بدانید. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا با این موارد شما را آگاه کنیم.

ویژگی های راه اندازی تالار پذیرایی

با توجه به تحقیقاتی که انجام شده است امروزه بازار تالارهای پذیرایی در وضعیت خوب و مناسبی قرار دارد زیرا مردم ایران به برگزاری  باکیفیت مراسم خود بسیار اهمییت می‌دهند. در واقع در گذشته اکثر مراسمات در خانه برگزار می‌گردید، اما با امروزه مردم و مدرن شدن زندگی، افراد بیشتری تمایل به برگزاری مراسم در تالار عروسی و باغ تالار دارند. تغییر این نگرش تمایل به راه اندازی تالار پذیرایی را افزایش داد. به همین دلیل اگر قصد سرمایه گذاری در این حوزه را دارید لازم است که امکانات مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی را بدانید.

  •  یک مکان مناسب برای راه اندازی انجمن در نظر بگیرید.
  •   ظرفیت سالن باید شامل اقشار مختلف جامعه باشد.
  • ·       جای پارک زیادی را در نظر بگیرید.
  • ·       میز و صندلی البته و رومیزی باید بسیار شیک و متناسب با فضای سالن باشد.
  • ·       از بازسازی های جدید لذت ببرید.

ویژگی های راه اندازی تالار پذیرایی

 

آشنایی با مراحل راه اندازی تالار پذیرایی

اگر در حال خواندن این مقاله هستید، به این معنی است که از قبل یک ایده عالی برای راه اندازی یک کسب و کار دارید. بنابراین شما برای مراحل بعدی آماده هستید. فرآیند راه اندازی تالار پذیرایی فقط ثبت نام در مرکز رسمی نیست. در ادامه قصد داریم تا مراحلی که برای راه اندازی تالار عروسی لازم است را عنوان کنیم.

 برنامه ریزی و هزینه کسب و کار

داشتن یک برنامه و برنامه تجاری روشن در همه زمان ها برای موفقیت یک کارآفرین ضروری است. توسعه یک طرح تجاری به شما کمک می کند تا ویژگی های کسب و کار خود را مشخص کنید و برخی ناشناخته ها را کشف کنید. سوالاتی که باید از خود بپرسید شامل موارد زیر است:

1.   هزینه راه اندازی تالار پذیرایی چقدر است؟

2.   درآمد سالن پذیرایی از کجا تامین می شود؟

3.   نام شرکت خود را چه می‌گذارید؟

هزینه ساخت تالار عروسی

در ابتدا مکان سالن را انتخاب می‌کنیم. موقعیت یابی صحیح و هوشمندانه تالار نیز باعث افزایش مشتریان شما و صرفه جویی در هزینه خواهد شد. این کار به دو صورت انجام می شود، یکی در جایی که قبلاً مکانی وجود دارد، یعنی شما مالک زمین یا ملکی هستید که می خواهید بازسازی کنید. در حالت دوم ممکن است مالک زمین نباشید اما می توانید بودجه لازم برای اجاره سالن را تهیه کنید.

این هزینه را می توان به دو صورت برای ساخت سالن انجام داد. در اولین فکر شما تمام سرمایه خود را صرف هزینه ساخت تالار عروسی و خرید امکانات و طراحی دکوراسیون می کنید. ایده دومی که به صرفه تر است و باعث رونق کسب و کار شما می شود این است که می توانید بخشی از هزینه را برای ساخت یک رستوران در مجموعه خود اختصاص دهید.

هزینه ساخت تالار عروسی

 یک شریک تجاری پیدا کنید

مرحله دوم راه اندازی تالار پذیرایی، پیدا کردن یک شریک تجاری است. متداول ترین انواع ساختارهای مشارکتی عبارتند از: مالکیت انحصاری، مشارکت (LLP)، شرکت با مسئولیت محدود (LLC).

ایجاد LLC از شما و کسب و کار شما محافظت می کند. شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که برای تشکیل و ثبت با هم حداقل دو شریک لازم است و مسئولیت شرکا محدود به میزان سرمایه ای است که برای شرکت می آورند.

به عبارت دیگر، در صورتی که تالار پذیرایی شما مورد شکایت قرار گیرد و دارایی های تالار برای پرداخت بدهی کافی نباشد، شرکای با مسئولیت محدود شما به میزان سرمایه ای که برای شرکت آورده اند، مسئول پرداخت آن بدهی خواهند بود. بعلاوه، طلبکار نباید از اموال و اموال منقول شریک برای بازپس گیری بدهی طلبکار استفاده کند.

 ثبت نام مالیات

امروزه کلیه اشخاص حقوقی که به هر نوع فعالیت و هر نوع معافیت و مشوق مالیاتی (در صورت وجود) اشتغال دارند، موظف به تنظیم و تنظیم اظهارنامه می باشند. روش ثبت مالیات بر اساس روش جدید سازمان امور مالیاتی، کاملا الکترونیکی بوده و باید حتما انجام گردد. کلیه مراحل ثبت مالیات به صورت الکترونیکی انجام می شود.

 یک حساب بانکی رسمی تجاری ایجاد کنید 

هنگام راه‌اندازی تالار پذیرایی، باید حساب‌های بانکی و اعتباری ویژه برای حفاظت از دارایی‌های شخصی باز شود. هنگامی که حساب های شخصی و تجاری شما با هم ترکیب می شوند، دارایی های شخصی شما (خانه، ماشین و سایر اشیاء قیمتی) در صورت شکایت علیه لابی گر شما در معرض خطر قرار می گیرند.

 اخذ مجوز برای راه اندازی تالار عروسی

اخذ مجوز از سازمان های شهرداری، وزارت بهداشت، سالن های پذیرایی و انجمن های محل برگزاری از دیگر هزینه های راه اندازی تالار پذیرایی است. هر کدام از این سازمان ها قوانین و مقرراتی را برای شما در نظر گرفته اند که باید در طول مراسم به آن ها پایبند باشید و با پرداخت هزینه مجوزهای لازم را بگیرید. معمولا یک تا سه ماه طول می کشد تا مجوز صادر شود. 

ابتدا پس از انتخاب محل مناسب به دفتر خدمات الکترونیک شهرداری برای راه اندازی تالار ازدواج مراجعه کنید تا برای شما تشکیل پرونده شود. پس از بررسی پرونده های پذیرش، از قبل وقت می گیرد تا برای بررسی مشخصات موزه در محل ساخت موزه حاضر شود. در صورت وجود تخلف در زمین شما، کمیسیون بند 100 آن را بررسی می کند و شما ملزم به پرداخت جریمه خواهید بود.

اخذ مجوز برای راه اندازی تالار پذیرایی

شرایط و ضوابط ضروری برای تالار عروسی

·       سالن مجهز به سیستم اطفاء حریق و دوربین مدار بسته

·       بخش بانوان کاملاً منطبق بر ارزش‌های اسلامی است

·       فضاهای استراحت و رختکن برای کارکنان جدا از مهمانان است

·       کاربرد سیستم تهویه سالن نمایشگاه

·       دارای زیربنای سالن حداقل 250 متر

·       سالن پذیرایی مجزا برای آقایان و بانوان

·       در کلیسا پارکینگ، نمازخانه و سردخانه وجود دارد

·       برای هر 25 نفر یک سرویس بهداشتی مجزا در سالن وجود دارد

·       برای قسمت هایی از سالن مانند سیستم های آب آشامیدنی از وزارت بهداشت تاییدیه بگیرید

·       استفاده از کاشی یا سرامیک رنگ روشن در ساخت انبارها، امکانات خدماتی، رختشویخانه و آشپزخانه

·       دیوارهای داخلی نسوز هستند

·       مسیرهای ورودی و خروجی مطابق با پیش بینی آتش سوزی است.

سخن پایانی

در این مطلب از سایت بانک تالار همانطور که گفته شد با امکانات مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی به طور کامل آشنا شدید. 

امروزه راه اندازی تالار پذیرایی با توجه به افزایش برگزاری مراسم عروسی، سمینارهای حرفه ای، مسابقات، جمع آوری کمک های مالی برای انجمن های خیریه کار بسیار عاقلانه و سودآوری است. 

سوالات متداول امکانات مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی

1. شرایط و ضوابط ضروری برای تالار عروسی شامل چه مواردی است؟

 سالن مجهز به سیستم اطفاء حریق و دوربین مدار بسته، بخش بانوان کاملاً منطبق بر ارزش‌های اسلامی است،  فضاهای استراحت و رختکن برای کارکنان جدا از مهمانان است، کاربرد سیستم تهویه سالن نمایشگاه،  دارای زیربنای سالن حداقل 250 متر،سالن پذیرایی مجزا برای آقایان و بانوان.

 


نظرات
نظری ثبت نشده است
ارسال نظر جدید